Sunt vreo 2 saptamani de cand sunt complet nemultumit de Facebook. Din cauza schimbarii algoritmilor a inceput sa ofere cititorilor foarte mult JUNK. Cred ca sub influenta lansarii la bursa, concurenta impotriva unui concurent neinventat si imensitatea bazelor de date, specialistii de la FB au inceput sa cedeze si sa isi inchipuie ca pot testa pe useri. Evident, pot sa imi inchipui si situatia in care matematicianul lor numarul 1 a inceput sa petreaca mai mult decat sa munceasca.

update : un articol foarte bun despre LinkedIn si modul in care face oferta

Linkedin introduce un fel de like

Si cum nemultumirea fata de algoritmii si miscarea cea noua de la FB se derula mai bine, iata apare MAREA stire ca LinkedIN a “imprumutat” conceptul butonului de LIKE, supranumit “Endorsements” , care va incepe sa colecteze data si sa conecteze superior oamenii din aceasta retea. Ooooookeeeey ! Am o retea care inca mai avea o raza de speranta, oare cum sa o facem praf complet ? Copiem de la ceilalti …

Comunicat oficial Linkedin

Am aderat la LinkedIN si la Facebook in deplina cunostiinta de cauza si pentru avantajele pe care fiecare din acestea mi le oferea. Constat dupa 3-4 ani de folosinta a celor doua ca nici una din ele nu mai reuseste sa satisfaca promisiunile initiale. LinkedIN s-a disipat mult prea mult, permitand conectarea oricui cu oricine, in scop necomercial. Facebook mai mult mananca timp decat beneficiul de entertainment care il ofera.

Intre cele doua cea serioasa era LinkedIN. Insa nu pot sa ma apuc din nou de dat cu “LIKE”. Am mai trecut inca o data prin asta .

LinkedIN

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks