Iepurii cretini , in franceza Les Lapins Cretins, in engleza Rabbids, sunt echivalentii francezi ai pinguinilor din Madagascar ca si format (uh, ah, buaaah!). Ubisoft, compania franceza din Montpellier, care i-a creat in 2006, o data cu jocul Rayman vs. Rabbids, a dezvoltat o adevarata industrie in jurul lor (WII , figurine, publicitate, etc). Am descoperit ca muzica de la prezentarea oficiala este pe o piesa de la Shukar Collective (vezi situl oficial)

vezi toate reclamele cu Les Lapins cretins de la Reunault Megane din Franta (best), Brazilia, China.

Asa de weekend, puteti vizualiza o suita de 140 de filmulete video cu acestia pe YouTube

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks