Dupa ultimul val de “ce ne facem daca ne monitorizeaza toate datele”, valul romanesc, pentru ca primul val a fost cand ti-ai facut cont la Google si ti-a trecut prin cap treaba asta, consolandu-te cu gandul ca FBI-ul nu stie limba romana. Reactia putin intarziata a colectivitatii in ianuarie m-a suprins pentru ca, in noiembrie, cand am tras cateva semnale de alarma publice prin APTI, nu a reactionat nimeni. Asadar, pentru cei care vor sa isi exprime pararea pe aceasta tema aveti textul de mai jos.

“Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale a lansat spre dezbatere publică normele metodologice de aplicare a LEGII nr. 298 din 18 noiembrie 2008 privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţele publice de comunicaţii, precum şi pentru modificarea Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.
Documentul poate fi accesat la adresa web  sau pe www.mcsi.ro în secţiunea Legislaţie / Proiecte Legislative Româneşti.
Observaţiile pe marginea acestor norme pot fi trimise pe dcpe@mcsi.ro.”

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks