Internet Review : Sinteza Zilei 27.09.2007

In primul rand la mijloc de saptamana. Dupa un team-building care personal s-a soldat cu o mare febra musculara, cauza din care inca nu am prelucrat materialele filmate si m-am numit Claudiu-SlowMotion-Gamulescu, am reintrat in lumea Internetului, nu fara regret, fiindca tare a fost frumos in Buila. Si canionul de pe Valea Cheii, coborat intr-o actiune denumita “canioning” in apa de 3 grade, timp de 3 ore, a avut rezultat nu mai putin de 17 vanatai zdravene vizibile. Nefiind nici una la mana care muta mouse-ul … munca a fost pe masura aceste zile.

In al doilea rand la mijloc de proiect. Testam o platforma de comunicare pentru Boom, care se doreste a fi un review zilnic si saptamanal al pietei, al siturilor si a blogurilor. Inca suntem in teste, dar probabil ca de saptamana viitoare totul va intra intr-un fagas normal. Desi inca sunt probleme de afisare si de linking cam asa este la nivel de informatie aici aici si aici . Recomand acest serviciu celor care doresc informare punctuala.

In al treilea rand “la mijloc” de situatie. Cu blog-ul de la Boom. S-a intamplat ca cineva din compania Boom Advertising sa scrie pe blog ceva care s-a dorit sa fie amuzant. Citind 2-3 bloguri din Romania care au tendinta de a folosi limbaje si exprimari pe masura, a decis ca asa trebuie scris. Si asa s-a si publicat. Si asa a si fost interpretat de cei care au sesizat rapid un post care nu isi avea acolo locul, nici macar ca si “fun”. Se intampla. Blogul Boom este o platforma de comunicare atat interna cat si externa. Nu se doreste a fi “inchisa” in anumite reguli si de aceea are doua sectiuni, una de companie si una a oamenilor din companie. Sectiunile de companie Boom, Portofoliu, Oameni, Advertisers sunt 100% relevante pentru Boom, restul sunt sectiuni in care fiecare publica materiale considerate interesante pentru ceilalti. Anyway, se pare totusi ca cineva citeste acest blog. Cam 100 de cititori pe zi ( si in conditiile de mai sus cam 600 ) .

In ultimul rand “la mijloc” in decizia alocarii cadrelor didactice in acest an la Comert. Azi dimineata am aflat ca voi avea cursuri si seminarii la Bucuresti si in Campia Turzii ( ei bine da, nici eu nu stiam ca ASE Bucuresti are acolo facultate ! ), localitatea si nu strada 🙂 , asa ca o data pe luna voi urca mai sus putin de mijlocul tarii.

PS : Dupa o intalnirea la Centrul National pentru IMM-uri, mi-am dat seama ca suntem inca in zorii zorilor Internetului. Cel putin la nivel de intelegere la nivelul unor mecanisme mai inalte. In aceasta privinta nu suntem nici macar la mijloc de drum.

Calculatoare PDA este link sponsorizat de Marketonline.ro in prima campanie sociala de blogging, care are ca rezultat o donatie de 30.001 RON catre Cercetasii Romaniei.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks