De maine intr-o saptamana ma voi gasi impreuna cu alti oameni de afaceri in fata studentilor pentru a discuta despre posibilitatile care acestia o sa le aiba dupa ce vor termina facultatea. Un seminar de 2 ore, chiar in deschidere, despre afaceri online si lupta de gherila in acest mediuu. Sambata dimineata. Brasov, 16 mai 2009, ora 12.45

Finalul evenimentului este o Arena, sugestiv denumita “Arena Ursilor” din motive ca a Leilor era deja luata si simbolul local si-a cerut tributul.

Just Business Brasov

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks