Ieri seara am pus online noua varianta a site-ului Jurnalul.ro . Dupa o perioada de 2 luni in care de discutii pe tema “cum  ar trebui sa …”, pana la urma cei de la Jurnalul au ajuns la concluzia “cu cat mai simplu cu atat mai bine”, lucru cu care am fost de acord in totalitate. Astfel impreuna cu Trip Media (design), Petre Danoiu si Cristi Severin (Jurnalul), DWD (software) am arhitecturat un site care sa fie in ton cu noua interfata grafica a ziarului.

Dintre aspecte importante ale noului site Jurnalul :
Separarea zonei de continut publicat de ziar de zona de continut publicat exclusiv online
Readucerea conceptuala a suplimentelor in prim plan (inca in lucru)
Regruparea meniurilor intr-o forma mai simpla
Legaturi rapide intre continutul publicat in online si tiparit
Proiectul de camere video a ajuns deja la 8 montate
Integrarea contului de utilizator cu facilitati pentru site (in lucru)
etc.

Trebuie sa remarc aceeasi rezistenta la schimbare care am avut-o si data trecuta din partea utilizatorilor, si dintre cei care faceau remarci ca nu le placea data trecuta, acu nu le place nici atat. Pana la urma, este o decizie a Jurnalul de a schimba in bine, iar utilizatorii decid daca citesc situl sau nu. Testele facute pe utilizatori spun ca este mai usor de citit si mai usor de utilizat. In caz ca vreti sa va exprimati parerea puteti sa o faceti aici.

Update : vad ca a venit toamna, cei de la MB Dragan au lansat si ei KissFM . Alte lansari ?

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks