Mai demult am avut o idee. Care le-am lasat-o prietenilor mei de la DWD Software sa o instrumenteze, ca proiect pilot pentru un proiect mai mare pe viitor, privind monitorizarea presei online din Romania. Un proiect maret care in mod sigur se va impune la un moment dat pe piata. Trebuie cineva sa se uite si pe piata online !

Proiectul este JocPolitic.ro , un site care monitorizeaza siturile principalelor cotidiene si siturile televiziunilor , si in functie de un sistem de punctare face o harta a promovarii politice in Romania. Este foarte usor sa vedeti care cu care tine in lupta aceasta . Un site care il recomand pentru realizarea software, realizarea grafica inca asteptand varianta finala.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks