Am vrut sa fac o supriză și am avut parte de o surpriză. Supriza se numește Fundația, genul SF, o carte care o găsesc de referință nu numai în genul ficțiunii, ci în literatura modernă. Eu știam că se publica la editura Nemira, că așa o cumpărasem acum 15 ani. Ei bine, cartea se publică acum la Teora și în librarie nu se mai găsește. Cele două librării vizitate aveau ca om de raft două doamne, apreciate de mine la +50 ani. În două părți, am primit același răspuns : ”De ce nu le cumpărați domnule online?…. ” . Ce intuiam eu cu educația în spiritul comerțului electronic ia formă : educația s-a încheiat. De acum … play the game.

Surprizele au continuat : evident că nu se găsește online nici la magazinele online de carte nouă, nici la anticari, nici pe forumuri sau licitații. Soluția clară , evidentă și care functionează 100% rămâne Amazon. Mai frumos in limba originala …

Uite așa vă dau marele sfat : Să nu va gândiți să faceți cadou Fundația de Asimov, că nu merge. Mie și groază să încep să caut ceilalți clasici SF. Recomandari ?

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks