Mai sunt 3 saptamani pana ce evenimentul numit generic Brasov Internet Festival va porni : Conferinte, Expo, Seminarii, Concursuri Antreprenoriale, Cocktail de business, Jocuri, si multe altele … Mai jos gasiti invitatiile care se vor distribui incepand cu ziua de joi in Brasov. Evenimentele sunt gratuite, iar pentru conferinta OBF aveti un cod promo de 25% special.

Daca sunteti din Brasov, va provocam sa va jucati “Gameville” si sa va faceti poze cu URSII care ii gasiti pe str. Republicii… si apoi sa ne intalnim pe Facebook.

invitatii-final-mare

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks