2008 este primul an cand Internetul este considerat o sursa mai demna de incredere decat ziarele. Ca si marime de credibilitate sunt relativ apropiate, insa daca ne gandim la diferenta de acum 8 ani,vom remarca pasi foarte importanti facuti de Internet. (afirmam intr-un articol recent ca Internetul nu mai este locul de joaca al pustilor, si acesta s-ar putea sa fie un motiv).  Televiziunea ramane in continuare in pozitie dominanta in ce priveste credibilitatea pe de o parte si pe de alta parte ca fiind mediul preferat de culegere a informatiilor. Tinerii prefera Internetul in proportie de aproape 60% la culesul informatiilor noi, asa ca nu m-ar mira ca in 2012 Internetul sa bata si televiziunea.

2008 - Credibilitatea surselor de informare in USA

Adolescentii si InternetulDatele sunt valabile pentru USA insa tendinta este clara.
Sursa: PEW / Internet Research

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks