Doru deschide cursul de publicitate online. 19-20 martie 2009. Ii urez welcome in partea cursurilor deschise si il asigur ca este o provocare care merita. Va recomand cursul (care inca nu l-am vazut) din simplul motiv ca doua zile full cu Doru la carma discutiilor va bulversa universul bland si apropiat al online-ului (cel care il cunoasteti).

In alta ordine de idei am terminat si eu inca doua cursuri, unul de email marketing si unul de tehnica si vanzari de publicitate online si in vara va asteapta tot in regim deschis o mare surpriza (sper placuta).

Ocazie cu care mi-am adus aminte si de discutiile cu Dorin despre strangerea organizata si redistribuita a know-how-ului in Internet.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks