Asociatia pentru Tehnologie si Internet – APTI si publicația dedicată industriei online, Link2eCommerce, vă invită la o masă rotundă din seria de intalniri „Internet fără cravată”.

Aceasta se va desfăşura sub titlul €œInternet vs copyright şi dorim să aducă la o discuţie informală reprezentanţi ai Internetului românesc şi din zona autorităţilor din domeniul dreptului de autor (ORDA, Ministerul Culturii).

Scopul mesei rotunde, ca de altfel scopul principal al întâlnirilor “Internet fără cravata”, este de a purta discuţii eficiente, într-o atmosferă relaxată, despre industria online din România, problemele, soluţii şi viitor. Această întâlnire îşi propune să discute despre drepturi de autor pe Internet, cu accent pe noi reglementări privind dreptul de autor în Europa şi eficienţa lor, sisteme de licenţiere deschise, conţinut generat de utilizator sau copiat, utilizarea de materiale de pe Internet în media clasică.

Întîlnirea va avea loc pe data de joi 10 Decembrie 2009, începând cu ora 18.00, la BT Cafe într-o atmosferă destinsă. BT Cafe este situat în apropierea Pieţei Dorobanţi, Str. Radu Beller nr. 6 ( vezi hartă ) . Aşteptăm, cu interes, răspunsul dvs. cu privire la participarea la acest eveniment.

Intrarea este liberă, dar locurile sunt limitate. De aceea va rugăm să va înregistraţi trimiţînd un email la Andrei Radu, Director Link2eCommerce andrei.radu@linkmagazine.ro, 0720.375.426 sau la Bogdan Manolea, director executiv APTI bogdan.manolea@apti.ro, 0721.205.603.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks