Am zis ca daca tot sustinem Internetul si IMM-urile …
Am zis ca daca tot pledam pentru online si informatie digitala …
Am zis ca daca nu putem si altfel sa ajungem la toti …

Sa scoatem un ziar despre Internet prin care sa mergem noi la ei. Prima pagina din numarul aniversar, care va fi tiparit in 5000 de exemplare si distribuit in Brasov. Vom pune in curand si editia digitala si posibilitatea sa va abonati online la aceasta noua publicatie, care va aparea de 4 ori pe an.

Pana una-alta va invit sa savurati acest prim numar cu o abordare futurista (este un ziar din anul 2061), dupa care vom trece la abordarea subiectelor naturale, din zilele noastre. Il veti primi fie pe str. Republicii, fie daca veniti la Internet Expo. Sau puteti sa il cereti la georgeta.turcea@underclick.ro.

ISSN 2247-2762, Editat de Europe Internet Invest

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks