Noiembrie 19-21. Varsovia. Sper sa reprezint cat mai bine Romania. In cazul in care aveti materiale care credeti ca sunt demne de o prezentare “7 ani in Romania”, evident ani de Internet, va rog sa mi le trimiteti.

Ceilalti lectori

Claudiu Gamulescu, Online Business Developer

Claudiu Gamulescu, Online Business Developer at Netbridge, one of the oldest and at the same time the biggest web companies in Romania. He works as a lecturer at the Academy of Economics in Bucharest. He has been into e-marketing and e-commerce in Romania for 8 years. He is the President of the SGGC Businessman Association. He worked also in ARBO media, Group Management SA, Netpoint, and others.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks