2 zile inainte de InternetCEE

Am ajuns inca de duminica, facand aceasta optiune ca sa nu zburam luni de pe Otopeni pentru ca probabil am fi facut cateva ore bune cu masina pana la aeroport. Asa ca iata-ne ( impreuna cu Magda ) la Varsovia, dupa doua ore de zbor destul de turbulent din cauza vantului, ajunsi direct la zero grade. Ne-am cazat la Radisson Sas, un hotel de 5 stele , pitit cumva intre zgarie-norii din centrul Varsoviei si care pare cu cele 300 de camere/ 8 etaje o cladire mica in zona in care se afla.

Primele impresii despre Polonia:
– desi am plecat cu Euro la mine am constatat ca totul se plateste in Zloti, asa ca … nu am facut bine
– 1 Zlot este egal cu 1 Leu, asa ca este foarte usor sa socotesti preturile , pentru ca 100 Zloti egal 100 Lei
– Ma simt ca la Bucuresti, totul costa la fel. Enervant de la fel
– Lumea fumeaza aici la fel de mult ca la noi, numai ca tigarile care le gasesti in rafturi sunt … altele ( Adi, no LM here )
– Mi-am luat fes, pentru ca este frig aici. No kidding …
– Lumea e fericita ca Polonia s-a calificat la Euro2008 pentru prima data
– Peste tot, pe toate afisele si pe toate strazile vezi www.pl

Pozele, dedicatie pentru Bibi . Cum vrem noi sa se “vada” si in Romania www-ul

Polonia , Varsovia 1 Polonia , Varsovia 2 Polonia , Varsovia 3

Glumind cu Magda despre cat de departe a ajuns tehnologia in ziua de azi. Am ajuns, am filmat, am pus pe YouTube, am dat linkul la prieteni. Totul in 10 minute. Tehnologia asta … De maine o sa incercam sa prindem “pulsul” orasului si cladirea de la Intercontinental, impresionanta.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks