In primul rand imi pare rau ca nu am reusit sa fac LIVE Blogging si marti, pentru ca nu a functionat Internet Wireless in respectiva locatie “Fabryka Trzciny” ( se pronunta “cina”). Alaturat cateva poze cu locatia, pentru ca e de apreciat cum se poate transforma o fabrica in ruina intr-un loc foarte cautat pentru teatru, arta , spectacole si conferinte.

Fabryka Trzciny 1 Fabryka Trzciny 2 Fabryka Trzciny 3
Fabryka Trzciny 4 Fabryka Trzciny 5 Fabryka Trzciny 6
Fabryka Trzciny 7 Fabryka Trzciny 8 Fabryka Trzciny 9

O sa pun maine toate prezentarile online, unele din ele fiind foarte interesante. Deocamdata nu am decat prezentarea Netbridge Investments, numita “7 years of Internet in Romania“.

Foarte multe lucruri interesante intre care :
– evolutia incredibila ca numar si ca venituri a retelelor sociale in tarile baltice
– indicii de dezvoltare in zona Adriatica
– toata lumea considera Romania o piata foarte greu de intrat in ea din cauza de comportament atipic
– Bulgaria are o dezvoltare rapida si sunt mult mai multi antreprenori in zona cu o viziune excelenta
– ideile explozive au venit din zona Slovenia-Slovacia-Croatia
– Ungaria are o atitudine buna condusa de investitii masive in zona
– Polonia este mai mult in consolidare si marii jucatori nu au acces pe piata
– In Ungaria, Polonia, Estonia, Lituania, Rusia, perceptia ca un site “face” bani incepe de la profituri peste 1 milion Euro anual.
– toata lumea, dar TOATA lumea era in EXPANSIUNE. De business, de oameni, de reprezentante, de parteneri … desi au fost multe tari din Est … toate vorbeau aceeasi limba in ce priveste Internetul.

As vrea sa mai remarc , asa cum declaram si la Strategic Marketing, o sa incep sa scriu blogul in engleza. Nu stiu daca o sa am timp chiar de maine, insa de saptamana viitoare in mod sigur. Revin cu un update maine in acest post cu prezentarile si incepand de saptamana viitoare, materiale de la toate aceste firme in versiunea in engleza a Underclick.ro, care va functiona incepand cu luna decembrie … Underclik.eu. Am deja promise materiale din Rusia, Polonia, Slovenia, Ungaria si Bulgaria. Si inca o data apreciez aceste conferinte, care leaga relatiile de afaceri pe de o parte si pe alta, aduc informatie relevanta, la prima mana, si te fac sa intalnesti oameni care vor furniza informatie credibila si autentica. So , see you soon my friends, in English.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks