Buzz 8 | 14 februarie 2012 | incerca  i-FluxOnline Business, sau Arena.

Click pe iPhone

Intotdeauna am visat sa ma uit la televizor si sa dau click pe reclama si sa imi cumpar in acel moment ce vad .. Glumesc .. Insa iata directia catre un web cu 7 miliarde de useri – prin TV. Insa de retinut siu apreciat tehnologia de la Zeebox  .
sursa : eConsultancy

o initiativa pornita  in 2010, in  Romania, France, UK
Facebook Page Europe Internet Invest Tweets Europe Internet Invest Youtube Channel Europe Internet Invest Flickr Stream Europe Internet Invest LinkedIn Profile Europe Internet Invest RSS Feed Europe Internet Invest

Date comert electronic in Franta

Cosul mediu este de 109 Euro la inceputul a nului 2012. Cosul mediu de haine este de 76 Euro si vremea a contribuit din plin la aceasta. Date statistice despre comertul online din Franta oferite de FEVAD.
sursa :  JDN

Cumparaturi din metrou cu QR code

PayPal inoveaza mult in materie de comert electronic si unde sa prinda mai bine idei crete decat in Asia. De genul mergi acasa cu metroul, scanezi QR code in statie, ajungi acasa, ai produsele. Singapore si Seoul.
sursa :  Branchez

Javascript la 15 ani

Ratusca cea urata de acum 15 ani, greu, nu usor de utilizat, JS-ul a devenit unul din cele mai raspundite in ziua de astazi, de la web la jocuri sofisticate. O mica istorie.
sursa :  Le Monde

Enisa se prelungeste pana in 2020

Europa considera normal sa prelungeasca sistemul sau de securitate tehnologica cu inca 7 ani, 2013-2020.  ENISA (European Network and Information Security Agency). Oficialii considera atacurile informatice un delict mai grav decat drogurile.
sursa : Computer World

selection made by ….
Claudiu Gamulescu,
FacebookTwitterLinkedIn

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks