Buzz 8 | 17 ianuarie 2012 | incerca  i-FluxOnline Business, sau Arena.

Symantec cumpara Live Office cu 115 milioane $

Gigantul american in materie de securitate cumpara LiveOffice, specializat in arhivarea emailurilor pentru companii. Ideea este ca o data securizat suportul de arhivare a emailurilor, se poate folosi orice furnizor de servicii  .
sursa : Tech Crunch (16 ianuarie 2012)

o initiativa pornita  in 2010, in  Romania, France, UK
Facebook Page Europe Internet Invest Tweets Europe Internet Invest Youtube Channel Europe Internet Invest Flickr Stream Europe Internet Invest LinkedIn Profile Europe Internet Invest RSS Feed Europe Internet Invest

Jobintree ridica 1.8 milioane Euro pentru un proiect

Inca confidential … 30 de mii de anunturi si peste 1 milion de vizitatori pe luna pentru specialistul francez in locuri de munca.
sursa :  IT Espresso (16 ianuarie 2012)

513 milioane de chinezi online

Cu 12% mai mult decat anul trecut, asa arata statistica Chinei in acest inceput de an. Statistica include si cei care folosesc Twitter, un serviciu extrem de important in China.
sursa :  Le Monde (16 ianuarie 2012)

Orange paraseste Austria

Vanzarea catre Hutchinson 3G pentru 1.4 miliarde a retelei austriece, inchide actiunea jucatorului francez pe aceasta piata. Este a doua tara dupa retragerea din Elvetia.
sursa : ZDnet (16 ianuarie 2012)

SAP cumpara Datango

Aflat intr-o ofensiva mare cu achizitiile si in cautare de reducerea costurilor interne, SAP continu cumparaturile cu firma Datango.
sursa : Computer World (16 ianuarie 2012)

selection made by ….
Claudiu Gamulescu,
FacebookTwitterLinkedIn

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks