Buzz 7 | 16 ianuarie 2012 | incerca  i-FluxOnline Business, sau Arena.

Twitter alege Bing in detrimentul Google

In urma intentiilor (pus in practica de altfel) a lui Google de a integra in serviciile sale actiuni de listare a discutiilor sociale, favorizand evident propriile servicii, Twitter a decis sa isi faca propriul sau motor de cautare si sa beneficieze de publicitatea din folosirea acestuia .
sursa : Tech Crunch (13 ianuarie 2012)

o initiativa pornita  in 2010, in  Romania, France, UK
Facebook Page Europe Internet Invest Tweets Europe Internet Invest Youtube Channel Europe Internet Invest Flickr Stream Europe Internet Invest LinkedIn Profile Europe Internet Invest RSS Feed Europe Internet Invest

150 milioane Euro cifra de afaceri in Franta

25 milioane de utilizatori, si o cifra de afaceri pe masura. Trei sferturi din acesta cifra provine din vanzarea de publicitate prin anunturi pe reteaua sociala.
sursa :  JDN (11 ianuarie 2012)

Hulu Plus atinge 1.5 milioane abonati

Dupa ultimele succese inregistrate de muzica online in streaming, iata ca vine vremea si video-ului in streaming sa faca furori. Serviciul premium de 8 dolari pe luna se dovedeste a fi unul de mare succes !
sursa :  CNet (13 ianuarie 2012)

Microsoft limiteaza pentru Windows 8

Microsoft a anuntat ca pentru a rula Windows 8, computerele trebuie sa utilizeze doar acest sistem de operare, nu va mai fi permisa rularea in paralel a unui Linux. Gigantul american incepe sa puna conditii pentru prima oara dupa multi ani.
sursa : WPN (13 ianuarie 2012)

Barcelona plateste fara fir

Cel mai mare laborator de testare a platilor fara fir va fi Barcelona, unde in jur de 15.000 de astfel de puncte vor fi instalate. Operatiunea va fi controlata de La Caixa.
sursa : TNW (12 ianuarie 2012)

selection made by ….
Claudiu Gamulescu,
FacebookTwitterLinkedIn

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks