Buzz 6 | 4 ianuarie 2011 | incerca  i-FluxOnline Business, sau Arena.

14% din marketeri folosesc Social Media

Desi este peste tot conceptul, doar un procent mic din marketerii profesionisti folosesc Social Media in mod real. Un articol cu grafice si numere. Integrarea completa cu SM este realizata doar in 14% din cazuri.
sursa : emarketer (30 decembrie 2011)

o initiativa pornita  in 2010, in  Romania, France, UK
Facebook Page Europe Internet Invest Tweets Europe Internet Invest Youtube Channel Europe Internet Invest Flickr Stream Europe Internet Invest LinkedIn Profile Europe Internet Invest RSS Feed Europe Internet Invest

5 exemple inovative de campanii media din 2011

La ora in care se fac noile bugete pentru 2012 si nimeni nu stie exact cat ar trebui sa aloce, va propunem sa aruncati un ochi pe 5 exemple reusite ale anului 2011 din care sa extragem putin know-how. Studii pe Dunkin Donuts, Kathy Beth, Toyota, HBO si X-Men.
sursa :  clickZ (29 decembrie 2011)

Social Media trage in sus piata de CRM

Piata de CRM a crescut cu 11% in 2011 si are o noua provocare – de a integra toate uneltele necesare social media in activitatile generale. Piata globala e de 18 miliarde USD.
sursa :  Atelier (28 decembrie 2011)

1.2 miliarde downloaduri de aplicatii

In saptamana care tocmai s-a incheiat, urmare a cadourilor de Craciun, cca 7 milioane de terminale noi iPhone si Android adaugate, din care 250 milioane au fost downloadate in ziua de Craciun. O crestere cu 60% fata de normal. Top : USA, China, Canada, Uk, Germania, Franta.
sursa : Tech Crunch (3 ianuarie 2012)

Android market de 6 ori mai mic ca Apple Store

350k aplicatii in Android, 450k in Apple Store. 250 k terminale vandute de Apple, 200k vandute cu Android. App Store produce o cifra de afaceri de 4 ori mai mare decat cea Android. Plus ca la asta se adauga si piata de tablete. De unde si cifra.
sursa : itexpresso (23 decembrie 2011)

selection made by ….
Claudiu Gamulescu,
FacebookTwitterLinkedIn

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks