Buzz 5 | 20 decembrie 2011 | incerca  i-FluxOnline Business, sau Arena.

Microsoft cumpara SkypeSexFinder.com

Daca tot au cheltuit miliarde (6.5) pe Skype si au la indemana motorul de cautare Bing, cei de la Microsoft au vazut ca un trafic destul de mare mergea in zona de adult, ocazie cu care au cumparat domeniul si pentru trafic, si pentru protejarea brandului.
sursa : the next web (18 decembrie 2011)

o initiativa pornita  in 2010, in  Romania, France, UK
Facebook Page Europe Internet Invest Tweets Europe Internet Invest Youtube Channel Europe Internet Invest Flickr Stream Europe Internet Invest LinkedIn Profile Europe Internet Invest RSS Feed Europe Internet Invest

Rara.com, un nou jucator pe piata de muzica online

Dupa ce Spotify a venit si s-a infipt ca un ghimpe in coasta lui Deezer, asistam la lansarea unui alt jucator de talie mare, care a semnat cu importante case de discuri si ofera deja 10 milioane de tilturi online.
sursa :  journal du net (18 decembrie 2011)

Zynga, evaluat la 9 miliarde $, ridica 1 miliard $ in prima zi

Desi intr-o dependenta puternica de Facebook si cu un venit constant, Zynga a fost cotata pe Nasdaq si a reusit in prima zi sa ridice 1 miliard, probabil cea mai importanta miscare de la tranzactionarea Google pe bursa.
sursa :  01net (16 decembrie 2011)

19 milioane € pentru cercetare cloud in Franta

Pe o piata de cca 0.85 miliarde €, in cadrul unui program guvernamental, s-au acordat 19 milioane € pentru 5 proiecte de cercetare si dezvoltare in zona “cloud computing”, de catre ministerul economiei si industriei.
sursa : IT Expresso (16 decembrie 2011)

Bizspark: 45.000 de start-ups sustinute

Avand la baza un program francez numit IDEES , pornit in 2005, programul sustinut de Microsoft se adreseaza intreprinderilor care au ide inovatoare in soft si internet, cu firme cu o vachime mai mica de 3 ani si o cifra de afaceri inferioara de 700.000 €uro.
sursa : silicon.fr (12 decembrie 2011)

selection made by ….
Claudiu Gamulescu,
FacebookTwitterLinkedIn

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks