Buzz 4 | 13 decembrie 2011 | incerca  i-FluxOnline Business, sau Arena.

Trenduri Online pentru 2012

Internetul trebuie sa aduca mai multi clienti in magazinele de retail de la strada. Vor creste atributiile Internetului in ce priveste marketingul multicanal si se vor folosi date statistice. Brandurile vor fi mai preocupate de intelegerea online a consumatorului.
sursa : eConsultancy (12 decembrie 2011)

o initiativa pornita  in 2010, in  Romania, France, UK
Facebook Page Europe Internet Invest Tweets Europe Internet Invest Youtube Channel Europe Internet Invest Flickr Stream Europe Internet Invest LinkedIn Profile Europe Internet Invest RSS Feed Europe Internet Invest

Verizon va achizitiona Netflix

Mai degraba un zvon, insa nedezmintit, ceea ce face ca actiunile de la Netflix sa creasca. Operatorul de telefonie american vrea mai degraba sa cumpere compania specializata online, in loc sa ii concureze.
sursa : Venture Beat (12 decembrie 2011)

HeyCrowd ridica 150.000 €

Jacques-Antoine Granjon si Kima Ventures finanteaza unul din proiectele de pitch de la le web cu 150 mii de euro, pentru a sustine proiectul de sondaj direct in timp real prin social media.
sursa : Journal du Net (12 decembrie 2011)

1 la 6, rata preferata de marketeri

Un studiu realizat in ultimii doi ani in America arata ca marketerii se asteapta pentru fiecare dolar cheltuit online sa genereze o cifra de 6 dolari in magazin. Adica raportul este de 1:6 intre online si offline cand se pune problema publicitatii online.
sursa :  SEL (10 decembrie 2011)

Cum cumpara posesorii de tablete ?

87% din posesorii de tablete cumpara online si au o medie de 300 euro cumparatori, in masura in care barbatii aici se dovedesc cumparatori mai buni decat femeile. Un studiu ZMag.
sursa :  mediapost (8 decembrie 2011)

selection made by ….
Claudiu Gamulescu,
FacebookTwitterLinkedIn

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks