Buzz 3 | 6 decembrie 2011 | incerca  i-FluxOnline Business, sau Arena.

Vanzari online de 6 miliarde $

Aceasta este suma globala cheltuita de americani in anul 2011 cu ocazia saptamanii cadourilor pentru sarbatori. Aceasta reprezinta o crestere de 15% fata de anul trecut. Neindoielnic toata lumea este online la cumparaturi.
sursa : business insider (5 decembrie 2011)

o initiativa pornita  in 2010, in  Romania, France, UK
Facebook Page Europe Internet Invest Tweets Europe Internet Invest Youtube Channel Europe Internet Invest Flickr Stream Europe Internet Invest LinkedIn Profile Europe Internet Invest RSS Feed Europe Internet Invest

Franta trece la transparenta online

Anglia este tara din Europa care are cele mai multe date publice, si mai mult, disponibile. Iata si initiativa Frantei de a face publice toate datele de la stat si de la cateva companii private mari. 320.000 de combinatii deja.
sursa :  expansion (5 decembrie 2011)

1.4 miliarde emailuri pe zi in Franta

Un studiu efectuat de ContactLab arata numarul de emailuri la care sunt supusi utilizatorii zilnic din partea companiilor. Francezii sunt campioni, noroc ca nu toate mailurile trebuie citite.
sursa : Journal du Net (2 decembrie 2011)

LiveIntent, publicitate in emailuri

Nisele devin din ce in ce mai ascutite. In acest fel, iata se pregateste livrarea organizata de publicitate in cadrul emailurilor, personalizate in functie de ora la care il citesti si locul unde il accesezi. Marketerii evident, sunt innebuniti dupa acest nou canal pentru ca toti isi personalizeaza emailul .
sursa :  marketing vox (29 noiembrie 2011)

Aplicatiile pentru social, o piata de 6 miliarde in 5 ani

Forester a facut o previziune pentru software-urile dezvoltate pentru retelele social media in urmatorii ani. Cifrele arata o piata destul de interesanta ca sa va apucati de munca.
sursa :  computer world (3 decembrie 2011)

selection made by ….
Claudiu Gamulescu,
FacebookTwitterLinkedIn

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks