Astazi am primit un newsletter de la Petrisor Obae, care mi-a facut ziua putin mai buna. Unul din lucrurile care imi displaceau in cadrul programelor TV era tipul de emisiune numita “Concurs Interactiv”. Stie toata lumea de urlatoarele schizo de la miezul noptii. La fel de mult imi displac niste verisoare ale surorilor televizate, din aceeasi categorie legala, concursurile interactive pe Internet, cu denumirea de licitatii (APTI a facut si o masa rotunda pe tema.)

Aceste concursuri sunt pe cale sa fie interzise, si nu ca CNA si-ar dori asta, dar Ministerul de Finante este hotarat sa le puna capat. Sa speram ca nu uita si de micutul Internet si o sa dea o privire si in zona bitilor virtuali, unde spre deosebire de TV, oamenii cauta ei insisi siturile pe care vor fi prostiti.

Si ca sa inchei intr-o nota optimista, nu toate cele interactive sunt rele, vezi agentiile de online interactive …

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks