Download document PDF | short link bit.ly/inchiriere-vila-pitesti

Vila “Cornelia” (Centru Pitesti)

Adresa : Strada Florariei , nr.3, 110109, Pitesti, Arges
Status : de inchiriat
Suprafata : pana la 145 mp
Stare : proaspat renovata interior + exterior
Pret : 5 Euro/mp
Disponibilitate inchiriere 1-3 ani

Detalii : optimizata termic, centrala, gaze, cablare structurata, decomandata
Arhitectura : stil neobrancovenesc, monument de arhitectura
Galerie Foto :

10 destinatii posibile

1. Birouri pentru firma : Intrarea se face intr-un hol, unde poate fi ampasat spatiul de primire (secreatariat sau mini-showroom). Spatiul se deschide intr-o suita de doua camere, care pot fi unite, in cazul in care se doreste formarea unei sali de conferinta, a unei prezentari, sau amenajarea unui showroom. Stanga-Dreapta se afla 4 camere decomandate, care pot fi folosite ca si birouri. In plus, daca este nevoie, se poate asigura accesul catre inca o camera care poate fi folosita ca si bucatarie (pentru angajati) sau ca depozit. Bonus, casa este prevazuta si cu o curte interioara unde se pot gara doua masini.

2. Mini-Centru / Incubator de Afaceri. Spatiul principal poate acomoda pentru seminarii si ateliere un numar de 20-30 de persoane. In camerele alaturate se pot pregati spatii pentru discutii particulare, pentru servit catering, proiectie, librarie sau servicii de afaceri, sala de sedinte pentru diverse firme care fac parte din centru.

3. Centru Medical. Spatiul face parte dintr-un ansamblu imobiliar care poate debloca pentru o activitate de genul acesta pana la 650 mp. Spatiile pentru cabinete sunt decomandate, fiecare cu intrare separata, spatiul are traditie medicala. In vila pot fi amenajate cu circuit separat 5 cabinete, cu o mare sala de asteptare si inca o camera de tranzit care poate fi amenajata pentru lucrul cu publicul.

4. Activitati pentru copii/Gradinita/After School/ Sala Jocuri Board. Apropierea de scoala 1, si amplasarea pe una din strazile circulate ale Pitesti-ului , poate oferi o oportunitate in serviciile oferite catre copii. Spatiul are deja o curte interioara, si se poate debloca inca o curte interioara, unde sa se amenajeze activitati in aer liber.

5. Restaurant/Alimentatie publica. Strada are traditie in alimentatie publica, mai sunt doua restaurante celebre in Pitesti la o distanta de 50 metri. Singurul impediment sunt locurile de parcare, strada fiind foarte aglomerata.

6. Centru Cultural/ Mediateca. Librarie, spatiu de servit ceaiul, biblioteca, spatiu de muzica, video, invatat limbi straine, similar centrului “British Council” sau “Alianta Franceza”, poate chiar parteneriat, pentru ca spatiul se potriveste pe normele cerute de acestia (vila, centru, spatiu)

7. Gentlemen’s Club. Spatiul este central, luxos, poate fi amenajat ca si un club privat (pentru oameni de afaceri), un loc in care sa se adune, sa bea un whiskey, sa fumeze un trabuc si sa desfasoare activitati diverse de entertainment.

8. Destinatie hoteliera. Vila poate fi prevazuta cu un sistem de acces pe baza unui cod, legata de un sistem de rezervari online, astfel incat activitatea principala sa devina inchirierea spatiului pe perioade scurte. Destinat celor care vor sa ajunga in Pitesti, sa stea singuri intr-un spatiu foarte generos, garaj, confort maxim.

9. Hub Comercial / Magazin Online. Tendinta din anul 2012 este ca magazinele sa mearga in paralel online (unde isi fac branding) si offline (showroom). Amplasarea centrala intr-o zona de vad comercial, showroom generos, poate creste semnificativ vanzarile unui magazin online.

10. Sala de Fitness/Masaj / Ingrijire corporala. Este un trend foarte gustat in ziua de astazi in lume. spatiul este bine-compartimentat pentru a se amenaja o astfel de activitate si cine nu ar vrea ca sala lui de sport sa fie chiar in centru ?

Contact :

Pentru programare vizionari si semnare contract
+40733688771
cornelia@gamulescu.ro

Pentru discutii de orice alta natura
+33666261713
+33981999449
claudiu@gamulescu.ro

Facebook : www.facebook.com/claudiu.gamulescu
Twitter : www.twitter.ro/gamulescu
LinkedIn : http://www.linkedin.com/in/claudiugamulescu
Skype : claudiu.gamulescu

Schema Spatiului

1,9 – holuri
2,3 – camerele centrale
4,6,7,8 – camere decomandate
5 – camera cu trecere catre grupul sanitar
10,11 – grupuri sanitare

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks