Doi romani au inventat incarcatorul mobil pentru telefoane, ne spune Daily Business. Felicitari Cezar Brudan si Adrian Brudaru pentru punerea in practica a ceva ce parea la indemana oricui. Dupa ce anul trecut am incercat sa aducem la Netsport rucsacul care incarca solar laptopul, mobilul si lanterna, acum deja mi se pare mai practic toate acestea sa fie la nivel de pantof.

Ocazie cu care am testat si aplicatia Nike Plus care sincronizeaza iPod cu o aplicatie web. Daca mobilul il incarci 1 ora la 100 de pasi inseamna ca la o alergare de 10km, adica in jur de 10.000 de pasi, poti incarca 100 de ore, adica o autonomie de conversatie de cca 300 ore. Wow !

Cei doi ieseni dau astfel posibilitatea ca la un cost de 10 Euro sa scapam de o grija – incarcatorul de mobil, conferind mobilului mobilitatea deplina.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks