Concursul online a ajuns la final si are si un castigator : magazinul online care vinde masini. Desi m-a rugat ieri Mugur Frunzetti sa fac o analiza, timpul m-a impiedicat. Revin astazi, după, cu observatiile pe aceasta temă.

Am analizat toate ideile, gasiti tabelul cu ele mai jos, si am avut supriza sa gasesc idei bune, rele, amuzante sau incredibile. Asadar topul ar fi
Top Amuzant – magazinul cu produse dedicate gratarului la români

Top 10 magazine viabile dupa parerea mea :
Magazinul online care vinde timbre ( pasiune, inlocuieste Filatelia, poate dezvolta comunitate imprejurul sitului, poate dezvolta bursa de schimburi de timbre)
Articole de gradinarit ( am facut la Open Cofee analiza si piata este foarte mare si structura in schimbare, mediu economic favorabil)
Instrumente Muzicale (pasiune, multe piese de inlocuit, business de comunitate)
Vanzare de masini online (marimea ticketului)
Echipamente Sportive (stiu ca exista netsport.ro , dar piata este foarte mare 🙂 )
Magazin Online Bijuterii (inca nu am gasit magazinul care stie sa isi croiasca drum pana la inima femeilor, dar sunt sigur ca va veni)
Green Living (ar fi foarte interesant si cu siguranta are preturi asemanatoare, si avantaje extraordinare)
Magazin Produse Naturale (aici e no comment, doar de ales intre supermarket si marfa adevarata)

Eu as fi declarat castigator magazinul de produse naturale. Mai ales ca este un proiect in cadrul UE unde se poate obtine finantare.

magazine-online-mugur

Daca mai aveti idei care le considerati bune, am rugamintea sa le scrieti mai jos.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks