Desi era o idee mai veche, astazi s-a concretizat simplu, fizic, prin eliminarea taskurilor de pe una din cele 17 table din birou, moment in care tabla simpla a devenit tabla Hall of Fame a corporatiei Gamulescu, Precup si Asociatii :).

Actiunea este simpla, justa si aducatoare de recunostinta. Pentru lucruri extraordinare pe care le fac partenerii nostri de afaceri, vor primi un loc in care zilnic ne vom aduce aminte de ei. De fiecare data cand se intampla ceva extraordinar in relatiile noastre cu ei (atat furnizori, cat si clienti, ca sa denumesc generic stakholders ai companiilor noastre), vor primi o stea.

Multumim celor cu care desfasuram afaceri, parteneriate si legaturi de business. Cu cat mai multe stele vom pune pe tabla, cu atat vom sti ca lucram cu oameni deosebiti. Si noi, ne vom stradui sa obtinem stelele noastre, macar pe hall of fame-urile imaginare ale lor.

6 Noiembrie 2009 / GPA / Hall of FameHall of Fame

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks