Intrebare : ce faci cand echipa ta de fotbal joaca prost si nu mai vine lumea la stadion ? Faci o promotie pe Groupon 🙂

ol-lyon

Am fost ieri intrebat ce parere am despre clonele “Groupon” si daca ar mai fi loc in Romania desi exista doi jucatori (Zumzi si Fundeal). Si mi-am adus aminte de insuccesul rasunator al cardurilor de fidelitate, despre folosirea in masa a cupoanelor de reducere, despre atentia sporita pentru perioadele cand preturile sunt mai mici la mall … Pentru ca nu exista (1) cultura de consum, (2) planificare si rabdare (foarte importanta in dealurile de acest gen) si (3) cel mai important dintre toate, Romania nu este din punct de vedere vanzari-internet o piata scalabila (mi-am adus aminte de prezentarea lui Bogdan de la OBF Iasi), limita superioara putand fi previzionata usor ca valoare, insa nu si ca timp.

Iata ce parere au si AdAge si Business Insider

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks