UOL si Buscapé , doi mari jucatori in Brazilia, parasesc Yahoo pentru Google. UOL este furnizorul nr.1 de servicii internet in Brazilia si este a cincea destinatie web pentru brazilieni. Buscape este cel mai mare comparator de preturi din Brazilia si din America Latina.

Cu ocazia asta Google castiga in fatza celorlalti 2 granzi MSN si Yahoo, prin cuprinderea reclamei pe cele 3 portaluri mari braziliene : iG, UOL siTerra , precum si lansarea in portugheza a YouTube prin intermediul Globo.com .

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks