Mail.ru a lansat in web-ul rusesc saptamana trecuta un nou motor de cautare, numit “Gogo“. Gogo permite cautarea de pagini web, poze, si file video. Pana acum a indexat mai bine de 1 miliard pagini web, 100 milioane de poze si 500.000 filmulete.

Mail.ru este vestit in Rusia din cauza furnizarii unor servicii similare Hotmail, si este raportat ca al doilea punct de atractie in Internetul rusesc.

Publicitatea este in parteneriat cu Yandex Direct (cel mai mare jucator in publicitatea contextuala din Rusia ) . Motorul este unul BETA.

Si am cautat cu Gogo sintagma “comert electronic“. Am gasit numai pagini din Rusia, Moldova, Ucraina si in mare din spatiul slav.

M-a amuzat faptul ca am gasit reclama la un site care inregistreaza domenii si da certificate SSL undeva in “adancul” unui site “cuminte” … Abia astept ca Google sa ia masuri pentru Europa de Est . Parca vad netul romanesc acum 3 ani .. 🙂

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks