Astazi am gasit la Unbounce un ghid infografic foarte bine facut. Am comparat cu graficele si cu materialele facute de noi in timp si in afara zonei de social-networking mai putin tratata, pot sa zic ca este o logica a “facutului lucrurilor”, pe care am testat-o in proiectele multor clienti. Important este planul, respectarea lui si rigoarea cu care mergi inainte, in ciuda lipsei masive de experienta si de informatie, care se construieste in timp.

Tip pentru online marketing : take a strategy, follow it & constantly learn.

noob

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks