28 martie 2009 la Brasov va fi Geek Meet. Ma gandesc ca poate pentru unii este interesant, daca vreti sa ne vedem acolo. Voi vorbi si eu cca 20 de minute despre comert electronic si mai ales de cum se simte el de cand a venit criza. In contextul in care investitiile in online nu mai sunt la nivelul anului trecut. De ce? Nu din cauza financiara ci din cauze psihologice legate de schimbarea comportamentului ca reactie la perspectiva mass-media.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks