40 de oameni, 815 fursecuri, 230 de zambete si 99 de idei noi care sa iti dea de gandit …

Cam asa imi inchipui Geek Meet 5 care se va desfasura pe 25 iulie, in acelasi loc consacrat, libraria Okian, Muresenilor, Brasov. Cine vrea sa se intalneasca cu mine … voi fi acolo, de data asta si cu 20 de minute de speech in care voi trata cat se poate de “geeky” subiectul proiectelor web si cum se deruleaza ele la varianta din scurt, o prezentare care o voi numi QuickWeb si care mai degraba are la baza un model de actiune decat unul legat de legile Internet.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks