Desi intalnirea a fost acum 4 zile, nu am reusit pana astazi sa imi fac timpul sa scriu doua-trei cuvinte despre aceast eveniment memorabil (25 aprilie 2009). Din prisma faptului ca a fost actiune inainte, in timpul si dupa.

Dimineata s-a organizat pentru prima data la Brasov “Open Cofee”, ocazie cu care am petrecut aproape 3 ore minunate de discutii la Bistro del Arte, incercand sa ne adaptam usor la filozofia evenimentului. Nu am reusit din prima, dar s-a creat un cadru indeajuns de bun pentru a pune bazele unei miscari antreprenoriale in Brasov in domeniul Internetului.

Apoi Geek Meet, unde Filip Chereches, Octavian Matei, Viorel Spanu si Alexandru Rusu au ridicat probleme legate de aplicatia Facebook Conect, Geek Meet filozofie, creativitate in publicitatea online, antreprenoriat si libertatea si pasiunea in internet.

Lucruri remarcabile de mine :
– utilitatea implementarii FaceBook Connect (eu o sa o folosesc sigur)
– pasiunea lui Alexandru si determinarea lui (desi m-a bagat in tagma rechinilor)
– campania publicitara cu “inchide situl” prezentata de Tavi
– prezenatrea de exceptie a lui Viorel despre antreprenoriatul in programare
– inflacararea discutiilor
– si era sa uit, mi-a placut ora in care fiecare s-a prezentat la inceput.

Dupa Geek Meet … Bavaria & chef, care au incheiat o zi excelenta ! Frumos, pentru ca a fost toata lumea, inclusiv Doru.

Recomandare funny : Reclama interzisa la Mercedes

prezentarile de la Geek Meet le veti gasi pe Web Channel

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks