Pentru orice informatii despre a patra editie a Galei Premiilor eCommerce, puteti vizita website-ul festivitatii la www.gpec.ro

Cel mai bun lucru care i s-a intamplat acestei Gale este ca a ajuns la editia a 4a, editie care conform teoriei ar trebui sa fie pregatirea de incredere pentru editia a 5a, moment de cotitura in existenta evenimentelor. Il felicit pe Andrei Radu pentru tenacitatea cu care merge inainte cu acest eveniment si ma astept, ca si in ceilalti ani, sa fie un prilej bun de a onora oamenii care isi fac treaba in online-ul din Romania, zona de eCommerce. Comunicatul oficial il gasiti aici si o sa mai scriu despre aceste eveniment.

Si ca tot vorbeam de eCommerce, o analiza a esecului ”celor mari” in eCommerce, facuta de un nou-venit in blogosfera direct din miezul bataliilor pe procente de piata, un material destul de pertinent, care il pot valida, din pozitia de discutii la nivel de consultanta cu toate cele 3 exemple (si neajungerea evidenta la nici o concluzie) : Flamingo, Ultra Pro si Diverta.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks