Este o prescurtare de la “Giga Panorama”, un serviciu bine integrat cu Google Maps, si este o tehnologie care permite imbinarea mai multor fotografii pentru obtinerea unei panorame extraordinare. Fotografiile ajung sa aiba rezolutii extrem de mari, trecand cu usurinta peste 1 Giga Pixel. Una peste alta … totul e giga aici …

Un exemplu (care m-a facut sa scriu si acest post), este ceremonia de investire a lui Obama, unde s-a facut un colaj din 220 de fotografii, 1,57 GigaPixeli. Recunoasteti fetele din multime ?

Puteti face o incercare si cu o panorama a Brasovului facuta de Mihai Lefter , cam de 25 de ori mai mica ca rezolutie decat exemplul propus anterior. Insa chiar si asa … se merge pana la detaliile de pe acoperisul casei.

Brasov, Panorama

Brasov, Panorama

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks