Ieri am primit un newsletter de la un website de stiri (care m-a abonat el singur mai demult, dar caruia ii acceptasem asta pentru ca am vrut sa ii vad evolutia). Era al patrulea newlstter cu subiectul “fotbal”, evident temele monden-alarmiste care fac audienta. Si m-am hotarat sa nu il mai primesc ca nu ma intereseaza. Chiar nu mai vreau stiri cu Becali, Mititelu si Mutu.

Trecand peste, ieri am ajuns (online) la o sala de spectacole careia ii mersese faima despre calitatea acustica. Unde dau peste o oferta extraordinara : O seara de concert (Mozart, Vivaldi, Ravel, etc) plus o zi la meci ! Mi se pare un exercitiu de marketing extraordinar, dincolo de escaladarea unor prejudecati legate de compatibilitatea domeniilor. Plus existenta pass-ului “family” prin care poti sa incepi educatia copiilor atat pe stadion cat si in sala de concert. Poate asa, cand va fi mare, va ajunge sa renunte la bomboana agricola si la vocabularul colorat.

Un concert la Auditorium + Un meci = 20 Euro. Pe mine m-au convins …

Si evident intrebarea : pe cand un acord intre Teatrul Davila din Pitesti si echipa FC Arges ?

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks