Un articol spune aici ca cei mai activi useri din Europa sunt ungurii (80%), iar cei mai reticienti germanii (37%).

Adica exact invers proportional cu economia si sentimentele (in momentul de fata ungurii sunt cei mai depresivi din Europa).
Oare sa fac aprecieri prin prisma Facebook asupra altor indicatori ? Cred ca ma limitez la “usage”.

Numai 37% dintre nemţi sunt activi pe reţelele de socializare, în timp ce ungurii sunt activi în proporţie de 80%, urmaţi de utilizatorii din Letonia, Polonia, Slovacia şi Cipru. Românii sunt activi în proporţie de 52-62%, valoarea medie a Europei la această categorie.

Un studiu similar arată că europenii sunt preocupaţi ca datele online să fie private, locurile fruntaşe la această categorie fiind ocupate de bulgari şi de portughezi. Românii sunt preocupaţi de acest lucru în proporţie de 57%.  

 

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks