Anuntata cu mare tam-tam, marea investitie a Elvila in online urma sa revolutioneze piata online din Romania in materie de vanzari de mobila. De atunci au trecut 2 ani si jumatate.  Spre deosebire de alti jucatori care anuntau sume la fel de fabuloase in 2007 si care intre timp au dat faliment, nici Elvila nu se simte mult mai bine. Nu stiu ca business, dar in materie de profesionalism cu siguranta.

Acum doi ani la Sibiu, la Marketing247 aveam o prezentare care se numea ”Cat costa un kilogram de SEO?” in care comentam perceptia clientilor la acest tip de servicii. Dar aici incadram companii mici in care slaba pregatire vine din lipsa de resurse alocate. Pe masura trecerii timpului descopar din ce in ce mai mult ca si companiile mari sunt tot acolo. Resurse putine, salarii mici, oameni slab si foarte slab pregatiti.

Si ca sa ma intorc la producatorul de mobilier, a reusit sa imi dea peste cap sistemul de valori. Cum ar fi sa iti ceara cineva o oferta in necunostinta de cauza si in urma raspunsului politicos sa ti se spuna ca nu e treaba ta, si sa iti vezi de drum ca nu pricepi nimic. De ce sa faci astfel de actiuni ? Ca sa te afli in treaba in timp ce ceri o oferta pentru 34 de ore de SEO ? Mamma mia ! Auch !

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks