FEVAD, la Fédération du commerce électronique et de la vente a` distance, prognozeaza pentru 2007 in Franta, vanzari de 16 miliarde de Euro, si o suma de 30 miliarde Euro prognozata pentru 2010. Prezentul ne spune ca exista o piata de 19 milioane de cumparatori online in Franta.

De ce sunt interesante aceste cifre ? Pentru ca in trimestrul doi din 2007, comertul electronic in Franta a cunoscut o crestere ampla, ajungand sa tranzactioneze 4% din tot retailul pietei. Numarul magazinelor online a crescut in ultimul an cu 50% , si aproape 8 miliarde de Euro au fost cheltuite online (crestere de 38% fata de anul trecut).

vezi cele mai vizitate magazine online din Franta

Videoproiectoare Epson este link sponsorizat de Marketonline.ro in prima campanie sociala de blogging, care are ca rezultat o donatie de 30.001 RON catre Cercetasii Romaniei.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks