In fiecare zi citesc articole online, in newslettere, si am constatat ca nu apuc sa dau multe dintre ele mai departe, desi sunt interesante ca si topics (cu toate ca multe sunt de presa, bune cand sunt calde:) ) . Asa ca m-am hotarat sa fac doua experimente, unul care il incep acum, numit experimentul BUZZ si inca unul care o sa il incep anul viitor, numit experimentul SOCIAL.

Experimentul BUZZ isi propune sa reia titlurile care le gasesc interesante in online si sa le reiau sub forma de linkuri si eventual un mic comentariu. Initiativa nu este noua, si o vreme s-a concretizat sub forma sectiunii 5 recomandari pe Underclick, a readerului aranjat cu bloguri din online din Romania sau  a newsletterului i-Flux, care se pare ca nu reusesc sa il dau nici macar lunar in momentul de fata.

Astazi 2 decembrie incep experimentul BUZZ, concluziile o sa le trag dupa 6 luni.


Claudiu Gamulescu

+33 666261713
Europe Internet Invest | Online Business Forum | www.internetinvest.ro
Skype : claudiu.gamulescu

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks