Daca toate siturile din Romania s-ar lansa in acest mod si ar apela features care le au la dispozitie (vezi finalul youtube), comunicarea ar fi mult mai usoara. Felicitarile mele sincere pentru initiativa, pentru realizare, pentru tenacitatea cu care acest proiect a vazut lumina zilei, pentru ca eu am auzit de el acum 2 sau 3 ani. Cel mai mult mi-au placut personajele din clip, care presupun ca sunt reale. Nu il cunosc decat pe Iulian si m-am bucurat sa il revad in clip. Inca o data, imi place !

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks