Astazi am fost putin mai bun decat ieri si am reusit discutii cu 23 de companii. Una peste alta am atins in cele doua zile aproape 25% din companiile prezente la eveniment.

At Internet (Xiti), Presta Shop, Webtrends, Omniture, Haas, Veoxa, 2Be Eficient, Packshot, Email Vision, Beezup, Zanox, le Parteneriat, CyberCite, eFilliation, blog Spirit, Absolu, BrainSonic, OptIn, Shop2market, Toluna, ReverseForm, ViewOnTV, Yooda.

Am acordat o mai mare atentie seriviciilor pentru eCommerce si Analytics. Diferenetele cu aceste companii se regasesc in cifrele cu care se trateaza piata sau serviciile web. Se vorbeste de milioane de euro, milioane de pagini, milioane de inregistrari si zeci de milioane de useri. Ai impresia ca e inflatie. Am provocat de cateva ori zambete cand am fost sincer si am dat date despre piata din Romania. Nu m-am simtit jenat, asa sunt pietele emergente, cu singura conditie ca la un moment dat sa si explodeze …

Una peste alta, multe idei bune, unele noi, altele poate putin mai cizelate si cu un focus mult mai mare. O experienta minunata din care am invatat multe. Urmeaza acum partea a doua. The business.

Am anuarul firmelor din domeniul eCommerce, eMarketing si agentii web din Franta in cazul ca are cineva nevoie de acest tip de informatie. Au revoir Paris !

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks