Devenite din ce in ce mai populare in zilele noastre, cartile de tip PDF sau compatibile cu readerele tableta, fac parte din peisajul cotidian. Iata mai jos o lista cu situri de unde puteti avea asemenea ebooks in mod gratuit. Nu uitati de proiectul cu biblioteca JCI , unde va punem la dispozitie carti. In plus mai gasiti multe linkuri aici .

Faptul ca siturile de mai jos ofera e-books gratuite nu inseamna 100% ca au si drepturile de difuzare ale cartilor. Unele din ele pot face subiectul unor downloaduri neautorizate, asa ca atentie !

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks