Este vorba in primul rand de o aplicatie Facebook aplicata MUD (Multi User Dungeon), cu alte cuvinte un banal joc (Mafia) care recunosc ca m-a captivat si pe mine prin simplitatea sa. A devenit un fel de “pet” zilnic caruia ii acord cca 1-5 minute sa il vad cum creste.

In al doilea rand este vorba de un retailer mare, Praktiker, si de o actiune a acestuia prin intermediul Internetului. Fiind pe 9 aprilie, face reclama pentru data de 11-12 aprilie, adica cu pas de “noutate”. Cel mai bine mi se pare ales mediul. Fiind vorba de aplicatia Mafia, mesajul cu care acestia au intrat in aceasta zona, astfel incat au ajuns la “mafioti”, este TINTESTE  REDUCERILE. Adica si mesaj dedicat.

Felicitari celor care au facut aceasta campanie, au ajuns prin ea la mine, au luat clickul, am aflat de reduceri, cand, unde.praktiker

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks