Despre acest eveniment, ca si despre multe altele care privesc evenimente cu si pentru online (si nu numai) puteti sa va informati din calendarul de evenimente al lui Abe (am am facut subscription prin email si imi vin centralizate frumos, o data pe saptamana).

DevCom : 50 de seminarii intr-o singura zi, Expozitie Internet in care sunt foarte multi expozanti, una peste alta, un eveniment cu foarte multa informatie. Ce este foarte interesant ca in Franta se practica foarte mult sponsorizarea comerciala, adica evenimentele sunt gratuite pentru toata lumea. Sunt convins ca acelasi mod se poate practica si in Romania, dar firmele vor trebui sa inceapa sa calculeze in pretul per prospect si aici ma refer la intreaga piata.

Materialele care o sa le avem de la acest targ cat si de la Salonul Intreprinzatorilor, puteti beneficia de ele in mod gratuit in cadrul evenimentului InternetExpo de la Brasov din 27 mai 2011. Maine 22 martie se va deschide oficial sezonul OBF si inscrierile vor putea fi facute.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks