Sorin a scris astazi despre cateva situri din Romania care se ocupa cu munca de detectiv de note …  Cele 3 situri mentionate fiind www.notesiabsente.ro, www.carnetdenote.ro, www.parinte-profesor.ro. Preturile variaza de la 3 RON la 30 RON pe luna.

Ce primesti de acesti bani ? Situatia scolara a copilului tau pe mail si SMS !

Nu mai e nici un fun sa chiulesti de la ore pentru o bere la Casa Studentului, unde sa ti se para ca esti abatut ca ai luat o nota mica. Deja ai tai au primit mail cu mica ta escapada, plus ca stiu de nota si te asteapta acasa zambind …
(servicii disponibile doar in cateva orase, insa nu pentru multa vreme)

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks