Una din marile miscari ale acestui inceput de an este initiativa M.I.T de a crea M.I.T.x , care va oferi cursurile de la celebra universitate, gratuit, in intreaga lume. Evident nu poate fi vorba de o diploma recunoscuta MIT, insa se vor acorda unele certificate care sa ateste acest lucru, ceea ce nu e putin. Pentru a nu crea confuzie, se va crea un nou brand care va gira aceste noi diplome, insa nu asta e important.

Aceasta initiativa vine dupa succesul platformei de eLearning a universitatii, OCW, folosita de 100 de milioane de studenti si care contine 2100 de cursuri. Scopul noii entitati este de a furnzia interactiune.

Nu uitam ca drumul a fost deschis de Academic Earth,  Khan Academy sau faimoasele Stanford si Princeton, care au trecut deja online.

vezi si topul primelor 200 institutii de invatamant superior. (Kiplinger, raport valoare-pret)

sursa : Forbes

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks