Doru si-a tras haine noi la site (chiar ma intrebam cand o sa schimbe). Acum este bine, este usor de folosit si serveste scopului : sa te poti inscrie la un curs de publicitate online.

Stiu ca prima editie a cursului a fost un succes, motiv pentru care al doilea curs deschis este gata sa fie si el full booked. In caz ca vreti sa va inscrieti pentru editia aceasta, cred ca trebuie sa va grabiti: play Marketeer!

doru@marketeer.ro
+40722 – 217766
www.dorupanaitescu.ro
BONUS : Interviu cu Doru Panaitescu

Saptamana aceasta Underclick.ro mai finalizeaza 2 module : Comunicare Online & Publishing Online. Primul va fi oferit sub forma de training de 2 zile (open) prin alaturarea trainingului si aplicatiilor de Email Marketing, iar modulul de Publishing Online va fi oferit sub forma de training+coaching.
pentru training & coaching si inscriere la cursurile deschise:

claudiu@underclick.ro
+40721 – 213141
https://claudiu.gamulescu.ro

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks